portofoliu

 

Creații originale


Ideile originale sunt rădăcinile creației. Originalitatea nu constă în a spune ce nu a mai spus nimeni, ci în a spune exact ceea de gândești tu însuți, a spus odată celebrul, novelist și poet deopotrivă, poet irlandez, James Stephens. Așa se face că, în primăvara anului 2013, echipa noastră a spus, în felul ei, povestea Curții Domnești din Târgoviște și a unora dintre renumiții domnitori care au lăsat târgoviștenilor, precum și tuturor românilor, drept moștenire, acest ansamblu monumental, unic în lume, creând în modul său, original, prima hartă turistică, pe care o puteți achizționa direct de la magazinul de suveniruri de la baza Turnului Chindiei, contribuind astfel la promovarea monumentului în țară și în lume. Harta turistică a Curții Domnești a fost editată atât în limba română, cât și în limbile, franceză și engleză, tocmai pentru a contribui la creșterea renumelui fostei Capitale a Țării Românești peste granițele țării noastre.

În toamna anului 2014, tot în premieră, a prins contur și Harta turistică a Municipiului Târgoviște, care prezintă principalele repere turistice istorico-cultural-religioase de interes naționalcu care se mândresc târgoviștenii.

Producții personalizate


Colecțiile noastre de produse reprezintă contribuția multor oameni, care prin efort susținut și dedicare stabilesc standarde de profesionalism lansând în premieră produse și servicii noi, oferind clienților noștri atât promptitudine, calitate și profesionalism, cât și o viziune de ansamblu asupra tendințelor internaționale de profil.