22design-company


Profesionalismcreation

Tratăm fiecare proiect cu seriozitate! Comunicarea este un element important al relației dintre client și furnizorul serviciilor pe care vi le doriți. Din acest motiv, toate propunerile pe care dumneavoastră ni le faceți sunt atent analizate, vă prezentam viabilitatea ideilor și impactul asupra rezultatelor pe care vi le doriți.


Perseverență

Privim obstacolele ca fiind oportunități din care învățăm lucruri noi și reușim să le depășim. Nu am abandonat niciodată un proiect pentru simplul motiv că soluțiile la problemele întâmpinate sunt prea greu de găsit. Experimentăm până atingem rezultatul dorit! Numai astfel ambele părți pot fi mulțumite.


Creativitate

Avem abilitatea de a transcende ideile, regulile, modelele și relațiile tradiționale, pentru că în acest mod putem defini creativitatea. Credem în estetica oferită de simplitate, cât și în armonia complexității. Este foarte important pentru noi ca ideile dumneavoastră să fie transpuse într-un mod creativ care să atragă publicul căruia vă adresați.


Echipa 

Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniul comunicării și relațiilor publice, precum și în domeniul publicității media. Ceea ce îi recomandă este nu doar experiența dobândită în școlile profesionale, dar mai ales cea practică, acumulată în peste 10 ani de muncă în domeniu, atât în sectorul privat, dar și public. Un simplu click aici vă va dezvălui profilul și experiența membrilor echipei noastre.